Mopje

Mopje is onze eerste Sibeer. We hebben haar ooit gekocht als huisdier en dus niet om mee te fokken.
Ze is geboren op 31 juli 2013 en daarmee de oudste bewoner van Cattery Furry Fox.
Mopje is een echte knuffelpoes. Het liefste komt ze elk moment van de dag bij je op schoot liggen en meestal heb je het niet eens door dat je haar alweer een tijd zit te aaien! Mopje voelt ook feilloos aan als er iets aan de hand is, dan komt ze bij je, gaat voor je zitten en blijft je aankijken.
Mopje vind het kleine grut in huis een beetje wennen, ze is tenslotte al op leeftijd en niet meer zo speels. Maar dat wil niet zeggen dat ze zich gaat verstoppen, nee ze komt gewoon kijken naar de rest als ze spelen, want ze MOET en ZAL alles
zien!
 

Bink

Bink is onze gecastreerde kater. Hij is geboren op 14 april 2018 en we hebben hem gekocht als maatje voor Mopje, niet voor de fok.
Het is een prachtige, grote Neva kater van 6,5 kg in de kleur Blue Tabby Point (NEM a 22).
Bink is dus in huis gekomen om Mopje gezelschap te bieden en ondertussen speelt hij ook vader voor alle andere katten en poezen.
Wat een enorme knuffelbeer is het! Voor de oudere dochters in ons gezin is 'Binkuuh!' de favoriet vanwege zijn super karakter!
Toen Ace groter werd, is Bink samen met hem verhuisd naar hun mancave met buitenren, om hem gezelschap te houden. Maar soms komt Bink ook nog even binnen kijken. Wanneer Ace een van onze dames ontvangt, mag Bink weer even lekker naar binnen en daar neemt hij het goed van: Als hij zich uitstrekt is de halve bank bezet...