Ace (Royal Velvet Phantom Cats)

Ace is onze charmante kleine kater van Cattery Phantom Cats. Hij kreeg de naam Ace vanwege het boek van de Zeven Zusters Parel dat ik op het moment aan het lezen was, en vanwege de zwarte kleur van zijn vacht die doet denken aan een schoppen aas.
Ace is geboren op 2 april 2020 en is een Sibeer in de kleur zwart (Sib n).
Toen Ace hier binnen kwam, voelde hij zich al meteen thuis vanaf minuut één. Hij liep letterlijk over ons heen, likte ons overal en wou meteen al spelen met Bink en Mopje. Deze laatste twee vonden dat Ace een beetje hard van stapel liep, maar na twee dagen blijven volhouden was Bink al overstag! Ondertussen zijn de twee heren beste vrienden en geven elkaar elke dag een flinke poetsbeurt. Ace is een echte man die houdt van spelen en zijn roedel controleren. Hij zit samen met Bink in een riante mancave met buitenren, maar mag soms samen met hem een kijkje komen nemen bij de vrouwtjes. 
We hopen op een de eerste nakomelingen van deze hunk in de lente/zomer van 2021!

Bink (Villa Schattekat's Iwan)

Bink is onze gecastreerde kater. Hij is geboren op 14 april 2018 bij Cattery Villa Schattekat.
Het is een prachtige, grote Neva kater van 6,5 kg in de kleur Blue Tabby Point (NEM a 22).
Bink is in huis gekomen om Mopje gezelschap te bieden en ondertussen speelt hij ook vader voor Ayla en Ace.
Wat een enorme knuffelbeer is het! Voor de oudere dochters in ons gezin is 'Binkuuh!' de favoriet vanwege zijn super karakter!
Toen Ace groter werd, is Bink samen met hem verhuisd naar hun mancave met buitenren, om hem gezelschap te houden. Maar soms komt Bink ook nog even binnen kijken. Wanneer Ace een van onze dames ontvangt in zijn 'shaghut' mag Bink weer even lekker naar binnen en daar neemt hij het goed van: Als hij zich uitstrekt is de halve bank bezet...