Over mij

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! 
Naast alle mooie, schattige plaatjes en verhaaltjes, is het belangrijk dat een toekomstig baasje dient te weten, wie de fokker is waar dat schattige poesje vandaan komt en met welke visie deze fokker haar hobby uitoefent.
Neem dus a.u.b. ook even de moeite om de tekst hieronder te lezen. Dankje :) 

Mijn naam is Iris Fox, moeder van een drie dochters en docente wiskunde in het dagelijks leven. Ik woon in het mooie Herten, op steenworp afstand van de Maasplassen. 
Al zeker tien jaar ben ik de trotse bezitster van Siberische katten. Net zoals zo velen ben ik bij dit ras beland vanwege de hypo-allergene eigenschappen ervan.
Omdat ik hou van het ras en anderen hier ook blij mee wil maken, dol ben op kittens en mijn kinderen die passie met mij delen, heb ik besloten om te gaan fokken. Het verbindt ons en geeft ons zoveel vreugde. 


Onze poezen en kittens zijn niet zomaar huisdieren voor ons, ze nemen een plek in ons gezin in en krijgen hier een opvoeding, gezond eten en heel veel liefde. Deze kijk op het leven van een kat is er een die ik ook verwacht van toekomstige eigenaars.
Wanneer u van plan bent om een kitten aan te schaffen bij mij, verwacht ik dat u zich al serieus georiënteerd heeft op het ras van de Sibeer en weet of een kat in uw leven past en dat van de rest van uw gezin.

Ik voer mijn katten zowel droog voer als vers vlees.
Uiteraard brengen ze regelmatig een bezoekje aan de dierenarts om hun gezondheid te laten checken.

Wilt je komen testen of je toch niet allergisch reageert? Uiteraard ben je hier welkom om te komen testen als je overweegt om een kitten bij ons aan te schaffen. Het zou immers heel erg vervelend zijn voor jou én de kat, als blijkt dat hij toch weer weg moet. Want vergeet niet, een Sibeer is hypo-allergeen, maar iedereen reageert er anders op!