Sushi

Sushi is onze jongste dame van de groep. Ze is geboren op 17 mei 2021 en heeft een prachtige kleur, wij waren direct verkocht! Ook zij is een tortie (ds 09 24) maar ze heeft zilver in haar vacht, veel zilver! Op haar pootjes heeft ze wit en op het puntje van haar staart ook en met haar smaragdgroene ogen maakt ze het mooie plaatje compleet! Sushi is net zo'n grote knuffelkont als Zara, ze komt heerlijk op je liggen, blijft daar gerust een uurtje liggen spinnen en zoekt steeds weer gezelschap op bij mensen. Voor de andere poezen is ze ook nog eens super lief. We zijn heel blij met haar als aanwinst voor onze cattery!

 

Zara

Onze neva dame heet Zara en is geboren in september 2020. Met haar helderblauwe kijkers en super aanhankelijke karakter, heeft ze me vanaf dag 1 verleid. Zara is een zilvertortie Neva Masquerada poesje, een mond vol dus! 
Deze dame is toch wel het meest aanhankelijke van het hele stel, soms denkt ze dat ze een mens ik geloof ik...ze vertelt je wat ze wil, leid je naar de voercontainer als haar bakje leeg is...maar knuffelen, daar kan ze écht niet genoeg van krijgen! Het lijkt wel alsof ze met je flirt: Eerst is er oogcontact, dan een lief miauwtje, dat natuurlijk niet genegeerd kan worden door ons, en dat betekent groen licht voor haar om te komen kroelen! Onder luid gespin springt ze op de bank en gooit zich letterlijk tegen je aan en gaat op haar rug liggen om zo ongestoord een uur te kunnen blijven liggen, draaien, spinnen, héérlijk! 
Als alles volgens planning gaat, hopen we haar eerste nestje eind 2021, begin 2022 te mogen verwelkomen.

 

Lola

Lola is geboren in juni 2020. Ze heeft een prachtige kleur, namelijk Black torbie blotched with white.
Lola is een echte queen to be! Met haar mooie looks en dikke pluimstaart, loopt ze rond alsof ons hele huis haar catwalk is, met haar staart wuivend achter haar aan. Ze is heel sociaal, poetst haar andere poezevriendinnetjes en is altijd in voor een spelletje met een balletje. Overal in huis achtervolgt ze je: Vanaf het moment dat je opstaat, een warm bad neemt, of als de kinderen huiswerk maken, Lola is erbij en haar aanwezigheid bekrachtigt ze met luid gespin.
We hopen op een nestje van Lola in de zomer van 2021.