Nala

Nala is onze eerste solid tortie, geboren in november 2021. Wat een geluk dat we deze kans kregen om deze mooie dame te mogen verwelkomen! Het is een enorme knuffelkont en ze zoekt ons altijd op voor een lekkere aai- en kriebelbeurt. We kijken enorm uit naar haar toekomstige nestjes met solid kittens met Ace!

 

prada

Prada is de jongste telg van onze cattery en tevens uit eigen fok! Ze is goud van kleur en heeft leuke witte sokjes, maar het mooiste aan haar uiterlijk zijn haar prachtige ogen, het lijkt net alsof ze eyeliner opheeft!
Ze is enorm lief en als je haar aait gaat ze meestal meteen al op haar rug liggen om op haar buikje geaaid te worden. 

 

Daisy

Daisy is de jongste telg van onze cattery. Afkomstig uit Wit-Rusland, heeft ze een lange reis afgelegd per trein, vliegtuig en auto om uiteindelijk aan te komen bij ons. We vielen meteen voor haar bijzondere kopje en mooie kleuren.
Het is een echte knuffelkat, ze wil overal bij zijn, komt altijd op je liggen en dan gaat haar motortje meteen aan. Water, daar speelt ze graag mee! En fruit, dat lust ze ook wel...zo heeft ze al stiekem komkommer, kiwi en peer gegeten... Eind 2024 verwachten we haar eerste nestje.