Zara

Onze jongste dame heet Zara en is geboren in september 2020. Met haar helderblauwe kijkers en super aanhankelijke karakter, heeft ze me vanaf dag 1 verleid. Zara is een zilvertortie Neva Masquerada poesje, een mond vol dus! 
Deze dame is toch wel het meest aanhankelijke van het hele stel, soms denkt ze dat ze een mens ik geloof ik...ze vertelt je wat ze wil, leid je naar de voercontainer als haar bakje leeg is...maar knuffelen, daar kan ze écht niet genoeg van krijgen! Het lijkt wel alsof ze met je flirt: Eerst is er oogcontact, dan een lief miauwtje, dat natuurlijk niet genegeerd kan worden door ons, en dat betekent groen licht voor haar om te komen kroelen! Onder luid gespin springt ze op de bank en gooit zich letterlijk tegen je aan en gaat op haar rug liggen om zo ongestoord een uur te kunnen blijven liggen, draaien, spinnen, héérlijk! 
Als alles volgens planning gaat, hopen we haar eerste nestje eind 2021, begin 2022 te mogen verwelkomen.

 

Lola

Lola is geboren in juni 2020. Ze heeft een prachtige kleur, namelijk Black torbie blotched with white.
Lola is een echte queen to be! Met haar mooie looks en dikke pluimstaart, loopt ze rond alsof ons hele huis haar catwalk is, met haar staart wuivend achter haar aan. Ze is heel sociaal, poetst haar andere poezevriendinnetjes en is altijd in voor een spelletje met een balletje. Overal in huis achtervolgt ze je: Vanaf het moment dat je opstaat, een warm bad neemt, of als de kinderen huiswerk maken, Lola is erbij en haar aanwezigheid bekrachtigt ze met luid gespin.
We hopen op een nestje van Lola in de zomer van 2021.

Ayla

Ayla is onze eerste poes, geboren op 26 maart 2020. Ze heeft een prachtige kleur, namelijk Blue Tortie Classic Tabby (SIB g 22). 
Het is een heel erg aanhankelijk poesje, loopt de hele dag te spinnen en is een echte jager! Als de kinderen met haar spelen met een hengeltje, neemt ze haar 'prooi' in haar bek en loopt er grommend en sluipend mee weg! Balletjes, daar wil ze niks van weten, veertjes (en het liefste aan een stokje dus) daar is ze helemaal gek van. Dan klinken haar typerende mauwtjes, alsof ze een vogeltje ziet vliegen en steekt ze de hele groep aan, die lekker mee gaan mauwen. Een dolle boel is het dan, ook voor onze jongste hengelaar van 4 die de poezen (en zichzelf) vermaakt!
We verwachten haar eerste nestje halverwege juli 2021!!!

 

Mopje

Mopje is onze eerste Sibeer. Ze is geboren op 31 juli 2013 en daarmee de oudste bewoner van Cattery Furry Fox.
Mopje is een echte knuffelpoes. Het liefste komt ze elk moment van de dag bij je op schoot liggen en meestal heb je het niet eens door dat je haar alweer een tijd zit te aaien! Mopje voelt ook feilloos aan als er iets aan de hand is, dan komt ze bij je, gaat voor je zitten en blijft je aankijken. 
Mopje vind het kleine grut in huis een beetje wennen, ze is tenslotte al op leeftijd en niet meer zo speels. Maar dat wil niet zeggen dat ze zich gaat verstoppen, nee ze komt gewoon kijken naar de rest als ze spelen, want ze MOET en ZAL alles
zien!