Nala

Eind maart komt onze eerste solid tortie Nala haar intrek nemen in onze cattery. We wachten vol spanning op haar! Wat een geluk dat we deze kans kregen om deze mooie dame te mogen verwelkomen! We kijken enorm uit naar haar komst en toekomstige nestjes met solid kittens met Ace!

 

Muffin

Muffin is onze grote pluizige spinnerd! Ze is geboren op 10-10-2021 en dus nog een kitten, maar ondanks dat is ze toch al groot voor haar leeftijd en we verwachten dan ook dat ze een grote poes gaat worden! Ze heeft schattige witte voetjes en grote groene ogen. Zodra je haar roept, komt ze al spinnend aanrennen en gaat op haar rug op je schoot liggen. Als je haar aait vindt ze het zoooooo lekker dat ze soms gewoon begint te zeveren van genot! Hahaha, niet te geloven wat een dweil dit poesje is!

 

Sushi

Sushi is onze zilveren dame van de groep. Ze is geboren op 17 mei 2021 en heeft een prachtige kleur, wij waren direct verkocht! Ook zij is een tortie (ds 09 24) maar ze heeft zilver in haar vacht, veel zilver! Op haar pootjes heeft ze wit en op het puntje van haar staart ook en met haar smaragdgroene ogen maakt ze het mooie plaatje compleet! Sushi is zo'n grote knuffelkont, ze komt heerlijk op je liggen, blijft daar gerust een uurtje liggen spinnen en zoekt steeds weer gezelschap op bij mensen. Voor de andere poezen is ze ook nog eens super lief. We zijn heel blij met haar als aanwinst voor onze cattery!

 

Lola

Lola is geboren in juni 2020. Ze heeft een prachtige kleur, namelijk Black torbie blotched with white.
Lola is een echte queen to be! Met haar mooie looks en dikke pluimstaart, loopt ze rond alsof ons hele huis haar catwalk is, met haar staart wuivend achter haar aan. Ze is heel sociaal, poetst haar andere poezevriendinnetjes en is altijd in voor een spelletje met een balletje. Overal in huis achtervolgt ze je: Vanaf het moment dat je opstaat, een warm bad neemt, of als de kinderen huiswerk maken, Lola is erbij en haar aanwezigheid bekrachtigt ze met luid gespin.