Nala

Nala is onze eerste solid tortie, geboren in november 2021. Wat een geluk dat we deze kans kregen om deze mooie dame te mogen verwelkomen! Het is een enorme knuffelkont en ze zoekt ons altijd op voor een lekkere aai- en kriebelbeurt. We kijken enorm uit naar haar toekomstige nestjes met solid kittens met Ace!

 

Muffin

Muffin is onze grote pluizige spinnerd! Ze is geboren op in oktober 2021 en heeft een prachtige dikke staart en hele mooie grote ronde kop. Ze heeft schattige witte voetjes en grote groene ogen. Zodra je haar roept, komt ze al spinnend aanrennen en gaat op haar rug op je schoot liggen. Als je haar aait vindt ze het zoooooo lekker dat ze soms gewoon begint te zeveren van genot! Hahaha, niet te geloven wat een dweil dit poesje is!

 

Sushi

Sushi is onze zilveren dame van de groep. Ze is geboren op 17 mei 2021 en heeft een prachtige kleur, wij waren direct verkocht! Ook zij is een tortie (ds 09 24) maar ze heeft zilver in haar vacht, veel zilver! Op haar pootjes heeft ze wit en op het puntje van haar staart ook en met haar smaragdgroene ogen maakt ze het mooie plaatje compleet! Sushi is zo'n grote knuffelkont, ze komt heerlijk op je liggen, blijft daar gerust een uurtje liggen spinnen en zoekt steeds weer gezelschap op bij mensen. Voor de andere poezen is ze ook nog eens super lief. We zijn heel blij met haar als aanwinst voor onze cattery!